Werken bij het Edams Museum

Ook werken bij het Edams Museum?

Er zijn altijd enthousiaste mensen van alle leeftijden welkom, die het leuk vinden om een dagdeel in de week of twee weken, museumbezoekers te ontvangen. Uw gastvrouw-/gastheerschap betekent een warm welkom voor bezoekers uit alle delen van de wereld. U ontvangt onze museumgasten en biedt een entreekaartje en een audiotour aan. Het is handig (maar niet vereist) als u wat Engels, Frans of Duits spreekt.

De tijden zijn van 10:00 tot 13:15 uur of van 13:15 tot 16:30 uur.

Het seizoen loopt van eind maart tot eind oktober, in de winter is het museum in het weekend open alleen op de locatie Steenen Coopmanshuys.

Voor dit boeiende werk krijgt u een heleboel terug: Collegialiteit en een prettige werksfeer. Leuke contacten met bezoekers zowel nationaal als internationaal. Een educatiecursus Stijlen herkennen, (kunst)objecten duiden gepresenteerd door de conservator. Een bescheiden financiële vergoeding per dagdeel.

Velen gingen u voor: Even voorstellen?

Ook werken bij het Edams Museum?
U kunt een mail zenden t.a.v. mw. Tjikke Hoogterp via info@edamsmuseum.nl of rechtstreeks aan edamsmuseum.vrijwilligersdesk@gmail.com

Of meldt u aan bij de vrijwilligersmakelaar of vrijwilligersmakelaar@edam-volendam.nl of bel  06-47569294 of 06-46056264

Bitnami